Ajuda'ns a fomentar el vot per la consulta del 28F

Baixa't el díptic amb el manifest i/ o el tríptic i fes-los córrer

divendres, 5 de febrer del 2010

Gràcies a les associacions adherides a la consulta. Crida a les associacions que encara no ho han fet, a donar suport a la consulta del 28F

Ahir dijous va tenir lloc una reunió a la qual Maçanet Decideix havia convidat a totes les associacions que encara no s'havien adherit a la consulta.

Amb les qui es van adherir ahir, ja passen de la desena les entitats de Maçanet que donen suport com a associació a aquest moviment democràtic i de base que és la consulta del dia 28 de febrer.
A totes elles els volem agrair aquest gest. Es sumen així a tots els grups polítics representats a l'ajuntament, i a un munt de gent que ens dóna suport a títol individual.

A les associacions i persones que encara no han fet el pas, els encoratgem a afegir-se a aquest moviment.

L'objectiu de la consulta és la participació, i això inclou a totes les opcions. Des de Maçanet Decideix pensem que qualsevol persona que es defineixi com a demòcrata no pot negar el dret a decidir, el dret a votar. És per això que fem una crida a les associacions i a les persones que formen part d'associacions a plantejar l'adhesió de les entitats a les quals pertanyen a la consulta del 28F.

Som un moviment que només busquem la participació.

Fem entre tots que el dia 28 de febrer sigui un dia d'acció democràtica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada